Aşçılık Programı Öğrencilerine
“Günümüzde Kesici Aletler ve Bıçakçılık” Eğitim Semineri Verildi…
Aksaray Üniversitesi,
Güzelyurt Meslek Yüksekokulu AŞÇILIK PROGRAMI Öğrencilerine Yönelik “Günümüzde
Kesici Aletler ve Bıçakçılık” konulu Eğitim Semineri, Karballa
Uygulama Oteli Konferans Salonunda, Pirge Bıçak Kurumsal İletişim ve Marka
Yöneticisi Tankut PAÇACI ve Danışman Şef Yardımcısı Sadık DOĞAN’ın katılımıyla
gerçekleştirildi. Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğretim elemanları ve
Aşçılık Programı öğrencileri katılım sağladı.
Eğitim Semineri
kapsamında firmanın bıçak üretimi hakkında bilgilendirme yapıldı, bıçak
üretim aşamaları anlatıldı, bıçak çeşitleri gösterildi ve kullanım alanları
anlatıldı. Mutfakta yiyecek hazırlayan tüm bireylerin bilmesi gereken bıçak
kullanma teknikleri anlatıldı, masatlama uygulamalı olarak gösterildi ve doğru
ürün için doğru bıçağın nasıl kullanılması gerektiği hakkında bilgiler
verildi.
Seminer sonrasında
öğrencilerle soru-cevap yapıldı ve Güzelyurt Meslek Yüksekokulu Müdür
Yardımcısı Öğr.Gör. Nuri AKTOKAT ve Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Ceyhun
YÜKSEL’in Pirge Bıçak Eğitim sorumlularına Teşekkür Beratı ve Hediye takdimi
ile seminer sonlandırıldı. Katkılarından dolayı Pirge bıçak eğitim
sorumlularına ve katılımlarından dolayı tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.